ACTIES 2018

 

 

Op 17 augustus was er een winkelactie bij MTÉ Middelburg Zuid. Deze actie leverde op 26 kratten gevuld met levensmiddelen. Hartelijk dank gevers en vrijwilligers.

 

Op 22 juni was er een winkelactie bij EMTÉ Oostkapelle. Deze actie leverde op 28 kratten gevuld met levensmiddelen en € 65. Hartelijk dank gevers en vrijwilligers.

 

Op 25 mei was er een winkelactie bij EMTÉ Serooskerke. Deze actie leverde op 30 kratten gevuld met levensmiddelen en € 65. Hartelijk dank gevers en vrijwilligers.

 

Op 20 april was er een winkelactie bij Jumbo Oost-Souburg. Deze actie leverde op 38 kratten gevuld met levensmiddelen en € 20 aan contanten.

Ook nu weer iedereen hartelijk dank.

 

Op 23 maart was er een winkelactie bij AH Middelburg Veerse Poort. Deze actie leverde op 40 kratten gevuld met levensmiddelen en € 70 aan contanten. AH gaf zelf ook nog producten. Iedereen weer hartelijk dank.

 

Op 2 maart: een winkelactie bij EMTÉ Middelburg Zuid. Deze actie leverde op 29 kratten gevuld met levensmiddelen en € 30 aan contanten. Hartelijk dank.

 

Op 19 januari: een winkelactie bij EMTÉ Paauwenburg in Vlissingen. Deze actie leverde op 43 kratten gevuld met levensmiddelen en € 100 aan contanten.

Hartelijk dank.