ACTIES 2017

 

 

Op 15 december: een winkelactie bij EMTÉ in Serooskerke. Het leverde op 38 kratten gevuld met levensmiddelen en € 140 aan contanten. Super. Bedankt.

 

Op 8 december: een winkelactie bij AH Veerse Poort, Middelburg. Opbrengst: 41 kratten met levensmiddelen en € 104 aan contanten. Geweldig. Hartelijk dank.

 

Op 29 oktober hield de PKN in Vrouwenpolder een dankdag actie voor Voedselbank Walcheren. Vier grote bananendozen gevuld met levensmiddelen en € 30 aan geld was de opbrengst. Heel mooi. Hartelijk dank.

 

Op 27 oktober: een winkelactie bij JUMBO in Oost-Souburg. De actie leverde 36 kratten op gevuld met levensmiddelen en € 65. Geweldig. Super bedankt.

 

Op 29 september: een winkelactie bij AH XL in Vlissingen.

De opbrengst was ook XL: 49 kratten met levensmiddelen en € 100 aan contanten. Geweldig. Weer super bedankt allemaal.

 

Op 1 september: een winkelactie bij EMTÉ in Middelburg-Zuid. Opbrengst: 45 kratten met levensmiddelen en € 19 aan contanten. Zeer bedankt allemaal.

 

Op 9 juni: een winkelactie bij EMTÉ in Oostkapelle. Het leverde op 24 kratten gevuld met levensmiddelen en € 110 aan contanten. Geweldig. Hartelijk dank.

 

Op 19 mei: een winkelactie bij EMTÉ in Serooskerke. Het leverde op 28 kratten gevuld met levensmiddelen en € 65 aan contanten. Prachtige opbrengst. Bedankt.

 

Op 21 april: een winkelactie bij JUMBO in Oost-Souburg. Deze actie leverde op 40 kratten gevuld met levensmiddelen en € 60. Super hoor. Hartelijk dank..

 

Op 17 maart: een winkelactie bij JUMBO in Middelburg Klarenbeek. Deze actie leverde op 35 kratten gevuld met levensmiddelen en € 35 aan contanten.

Fantastisch. Heel hartelijk dank..

 

Op 17 februari: een winkelactie bij EMTÉ in Middelburg-Zuid. Deze actie leverde op 36 kratten gevuld met levensmiddelen en € 15 aan contanten. We zijn er weer heel blij mee. Super. Bedankt.

 

Op 20 januari: een winkelactie bij EMTÉ Paauwenburg in Vlissingen. Deze actie leverde op 27 kratten gevuld met levensmiddelen en € 73 aan contanten.

Hartelijk dank.